Szeretetközpont megnyitó

2022.10.08.

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Program

10:00 – MegnyitóNagy Judit tulajdonos, Borovy Szofi a DuoLife nemzetközi igazgatója

10:30 – Jól emésztett életekBabai Lalinda integrál tanácsadó, természetgyógyász rezidens

                Miként kapcsolódik az ember fogantatás pillanatától a környezetéhez? Mit is szívunk magunkba az anyatejjel? Mit jelent biológiailag az „édes anyaföld”? Hányan laktok a testedben? Ki a főnök valójában? Sok megdöbbentő és érdekes tény az egészségmegőrzéshez.

11:45 – Szeretettel üzletelek – a jövő üzleti modelljeBorovy Szofi a DuoLife nemzetközi igazgató

                Miként tudom megteremteni a jólétemet anélkül, hogy erőszakos lennék? Mi az a softmarketing? Létezik olyan üzleti modell, ahol nem ellenséges légkör vesz körül? Mit jelent az üzletben a közösség ereje? Létezik-e olyan üzleti modell, ami tényleg szinte bárki számára elérhető? Hogy lehet minimális befektetéssel valódi értéket és anyagi biztonságot teremteni?

13:00 – 14:00 Szünet

14:00 – Ki vagyok én valójában? És ki nem…? – Nagy Judit mester hipnotizőr és meditációs coach

                . Hogyan hatnak az érzelmi traumák a testemre? Mi az életcélom és feladatom? Milyen hatásuk lehetnek a múltbéli traumáknak? Milyen hatékony eszközzel tudom feldolgozni a traumáimat?  – Erről beszél Judit, és hív mindenkit egy közös tapasztalásra.

Benne: közös hypno meditáció

15:30 – A nőiesség és a böjt szerepe a tisztulási folyamatokban – Kungli Veronika immerzív meditációs coach, életvezetési tanácsadó, szertartásvezető. Sokat hallunk a testünk tisztításának szerepéről. Hogy kezdjünk hozzá? Mit jelent a női minőség a tisztulásban? Mi a szépség?

16:30 – Amikor a test énekel – a tánc, a mozgás összefüggése a lelki békével. – Stoller Anita gyógytornász, craniosacralis terapeuta Miként gyógyít a mozgás, a tánc? Hogy érhető el mozdulatok segítségével a lelki béke? Miként fejeződik ki a nőiesség a táncban?

Közben:

  • Exkluzív és tökéletesen feltölt – egészséges koktélok, az egészséges trend. Kostoló!

  • Biorezonanciás állapotfelmérés – fizikai test és aura elemzés a szívritmus alapján.

  • DuoLife termékbemutató – fűből-fából „orvosság”

  • Kozmetikai bemutató

  • Komplex állapotfelmérés

 

Mi ezt nevezzük valódi prevenciónak!

 

Energywave system – biorezonanciás állapotfelmérés

Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak a test állapotára, hiszen eltérő mintázatot mutatnak, ha a működésükben bármilyen változás bekövetkezik. Amennyiben meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, akkor nagy eséllyel meg tudjuk határozni a test állapotát is, illetve az elektromágneses hullámok összehasonlításából következtetni tudunk rá. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. A felmérés alapján a tesztelő személy a tesztelt személy fizikai és energetikai állapotáról kap egy képet. A tesztelési eredmények azonban nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak. Az EWS Analyzer használatával végzett vizsgálat noninvazív és gyorsan képes felmérni az emberi test működését.

Dynamika -szívből jövő üzenet. A szív frekvenciáinak elemzésével pontos képet kapunk testünk-lelkünk stressz szintjéről, az immunrendszerünk állapotáról, a biológiai életkorunkról. Ezen túl az auránk állapotáról és az energiaközpontjaink aktivitásáról. Az egyik legmodernebb állapotfelmérő készülék!